HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.03.18. 16:56 Dossza

Vegyes érzelmek

Hatalmas gratula Buttonnak a mai teljesítményért! Az egész futam alatt érinthetetlen volt, még a biztonsági autós fázis sem tudta kizökkenteni az egyensúlyból. Ugyanakkor Hamilton megint kissé görcsös volt, az elrontott rajt után nem találta meg a helyes utat, így a pole-ból indulva csak a harmadik lett, ami mindenképpen csalódás. A dobogón állva minden az arcára volt írva, nem így képzelte ő sem az évadnyitót.

Vettel kihozta a maximumot ebből a versenyből. A német RTL-es riportereknek is elmondta, hogy ma ennél több nem volt benne a történetben. Kétségtelen, hogy a Safety car segített neki, de valószínűleg anélkül is behúzta volna Hamiltont. Egyértelmű, hogy a McLaren és a Red Bull jelenleg a két élcsapat a mezőnyben, mint ahogy az is, hogy a Red Bull egyáltalán nem olyan rossz, mint azt előzetesen hittük.

Nagy csalódás volt viszont a gyári Mercedes csapat produkciója. Még ha nem is jön közbe a váltóhiba Schuminál, a dobogó akkor sem lett volna meg nekik. Kiesése után elmondta a paddock bohóchalának, Kai Ebelnek, hogy az 1-es kanyar előtt a visszaváltásnál egyszerűen eltűnt a 3-as fokozat a váltójából és ott vége is volt a történetnek. Az 5-6. hely lett volna számára reális ma. Nico a verseny felétől szenvedett a gumikopással, amit csak tetézett a Pérezzel történt ütközés, így a végén ő is üres kézzel távozott Melbourne-ből. Komolyan össze kell magukat szedniük, ha nem akarnak mér rögtön a szezon elején lépéshátrányba kerülni.

A Ferrari versenytempója nem vészesen rossz, pontosabban Alonsoé, Massa folytatta a tavalyi vesszőfutását. Maldonado elképesztően sakkba tartotta az angyalarcút, nagy kár hogy az utolsó körben egy pillanatra kihagyott az idegrendszere. Remélem sűrűn látunk még majd ilyen párharcokat idén.

A darus teherautó elég para volt, a mezőny vége kis híján egymásba rohant, nem voltak felkészülve arra, hogy az SC mögött ennyire lassan kell majd menni. Lauda ki is volt akadva, hogy miért nem előzte meg Bernd az SLS AMG-vel, de állítólag nem engedték meg neki, hogy elvezesse a mezőnyt a teherautó mellett. Az egész biztonsági autós fázisnak egyetlen pozitív hozadéka volt: eggyel több Mercedes volt a pályán.

Igen mókás volt még Kimi izgatott üvöltése a csapatrádión: "Miért lengetik nekem a kék zászlót?!". Nagyon örülök, hogy több izgi csata után sikerült pontszerzőként célba érnie, csak így tovább!

Alapvetően jó kis futam volt, bár az előzetesen beharangozott durva izgalom elmaradt, inkább csak a vége volt látványos. 

1 komment

Címkék: mercedes schumacher mclaren button hamilton raikkonen vettel rbr dossza


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr794324098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VajdaKriszti 2012.03.18. 18:22:20

Én azért még Maldonadot említeném, aki baromi nagyot teljesített, főleg Sennával összehasonlítva, kár hogy a végén elhagyta a türelme.
süti beállítások módosítása