HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.04.15. 14:51 Dossza

Csillagos vasárnap

"Izgatottan várom a holnapi futamot, remélem valahogy úgy kezdhetem a beszámolómat, hogy "végre Mercedes győzelem"." - így zártam soraimat tegnap délután. Végre Mercedes győzelem - most már nem csak álom, hanem valóság. Nico ma úgy ment, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: gyorsan, a gumikra vigyázva, hibátlanul. Biztos vagyok benne, hogy ha nem b*sszák el a kiállását, Schumi is ott lett volna a dobogón. Mennyire szép lett volna a négy Merci motoros jószág az élen! De így sem lehetek csalódott, hiszen a dobogón csak Mercedes érdekeltségű pilóta volt, ahogyan ezt némi keresgélés után maga Norbert Haug is mutatta. Élvezet volt látni a csapattagok arcán a mérhetetlen örömöt, amit a 2,5 évnyi várakozás után elért győzelem okozott nekik. Bravo Nico, bravo Mercedes!
A többiekről nem kívánok hosszabban szólni, csak egy-két szóban. A Red Bull-nál eddig Webber mutatott többet idén, meglátjuk mi tud erre lépni Seb. A Ferrari ma inkább egy kehes öszvérre hasonlított, mintsem egy ágaskodó paripára, bár hispán lovag remekül elmókázgatott a végén a Maldonado-val, Senna-val és Kobayashival. A Lotus-nál Kimi egészen a futam végéig remekül ment, nagyon sajnálom, hogy a végére ennyire eltűntek alóla a gumik, nagyon megérdemelte volna a dobogót. Nem baj, lesz még ideje! A Sauber viszont számomra csalódás volt, a időmérő után többet vártam volna tőlük. A Williams dupla pontszerzése is üde folt.
Jövő héten irány Bahrein, döntse el mindenki, hogy jó döntés vagy sem, hogy mégis megtartják a futamot. Szombat munkanap, így majd valami nagyon frappánsat kell kitalálnom, hogy nézni tudjam az időmérőt.
Még egyszer óriási dicséret a Mercedes-nek (mind az AMG-nek, mind a McLarennek).

 

Szólj hozzá!

Címkék: mercedes ferrari schumacher rosberg mclaren button hamilton alonso raikkonen vettel dossza


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr714444157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása