HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.03.22. 08:04 PolarbeaR

Még 1 bemutatkozó: Forma-1 női szemmel

Sokan értetlenkednek, hogy miért is szeretheti valaki nézni a Forma-1-et. Hiszen az olyan unalmas, csak köröznek az autók ugyanazokon a pár km-es tök egyforma pályákon, és monoton, sőt, idegesítő zajjal jár az egész. (Opcionális további ellenvetésként: a pilóták közt sincsenek jó pasik.) Én is megannyiszor hallottam már ezt a lesújtó véleményt családtagjaimtól és baráti körömben egyaránt. Apukám még a leginkább toleráns, ő néha az első 2 kört meg is nézte velem, mert a balesetek, no meg a vicces nevű versenyzők tetszettek neki. Pedig az ellenszenvet, vagy éppen érdektelenséget táplálók esetében lehet, hogy csak arról van szó, hogy még nem próbáltak meg végignézni egyetlen versenyt sem. Ugyanis én is hasonló állásponton voltam egészen 2001-ig. Akkor aztán egy alkalommal, mikor vidéken, jobb elfoglaltságot nem találva (léha ifjakként) egy hosszabbTV-néző session kellős közepén voltunk bátyámmal, ő átkapcsolt a Forma-1-re. Nekem pedig valamiért megtetszett. Csak úgy. Izgalmasnak találtam. Azóta pedig alig hagytam ki néhány futamot, azokat is jobbára kényszerűségből.

Nagyon örülök, hogy ez a blog teret ad a szubjektivitásnak, mert a részrehajlás nálam is elég komoly mértékben jelen van a Forma-1 terén. Az első figyelemmel kísért szezonomban stílszerűen az újoncoknak, Montoyának és Raikkönennek drukkoltam, akik igazán oda is tették magukat. A Schumacher-éra, amibe belecsöppentem, eléggé próbára tette a lelkesedésemet eyébként, és az a helyzet, hogy amúgy sem szimpatikusak a német versenyzők valamiért számomra (Heidfeld kivétel). Most, hogy visszatért, semmi bajom vele, de azt az évekig tartó unalmas fölényt sosem bocsájtom meg neki. :) Egy időben Alonso és Hamilton is ellenszenves volt nekem, mostanra ez megváltozott, Vettel foglalta el a helyüket (na ezzel most nem leszek népszerű :)). 

Kedvenc csapatom kezdetektől fogva egyértelműen a McLaren. Hogy miért is? Egyszerűen a legszebb autó a mindenkori mezőnyben, ráadásul mindig igazán tehetséges egyéniségek terelgetik. A legnagyobb vizuális gyönyört a 2007-es, módosított első szárnyas modelljük okozta számomra. Ettől az élménytől senkit nem fosztanék meg:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás schumacher heidfeld mclaren hamilton raikkonen vettel montoya


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr24332249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása