HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.03.19. 10:53 StuUngar

Sokat ígérő első futam

Úgy gondolom, egy nagyon izgalmas, kiélezett VB első futamát láthattuk, idén minden pontért meg fognak izzadni a pilóták.

Az tisztán látszik, hogy a Mclarennél nagy a rend, Button jól ment, Hamilton meg had idegeskedjen, ha már Mclaren, akkor legyen Button elől. De remélem senki sem gondolja, hogy az egész szezonban így fog menni! :)

A Red Bull előrébb tart (szerencsére), mint azt gondoltam az időmérő után, bár tény, hogy Vettel második helye tényleg a legtöbb, amit kihozhatott a futamból, sőt. Ezek a plusz pontok nagyon sokat jelenthetnek majd a végén, nem győzőm hangsúlyozni.

Ami a Mercedest illeti, bízom benne, hogy ennél már csak jobb lesz. Schumacher ha nem esik ki, akkor sem tudta volna tartani Vettelt, talán Webbert se. Ahhoz pedig, hogy ténylegesen dobogós helyezésekről beszélhessenek, sokat kell még fejlődni. Egy körön már jók lehetnek, az már látszik, de a dobogóhoz ez kevés. Rosberggel most nem foglalkoznék, szerintem a Mercinél is minél hamarabb el akarják felejteni a futamot.

Alonso ötödik helye nem sokat mond, Massa pedig ismét bizonyította, hogy nincs helye az olasz istállónál. Nagyon sok probléma lehet a Ferrarinál és egyelőre én nem látom az utat, amely során ezeket megoldhatják.

Raikönnen 7. helyét értékelhetjük pozitívan, bár túl sok mindent ne vonjunk le ebből, remélem ennél lesz még sokkal-sokkal jobb is. Grosjeant sajnálom, remélem összerakják fejben a következő futamra, ennél sokkal többet tud, érdemes lesz odafigyelni a Lotusra.

Mindenképpen megemlíteném még a Sauber-Ferrarit, 6. és 8. hely, szerintem abszolút pozitívan értékelhetik a hétvégéjüket, el-el csíphetnek majd pontokat akár a most előttük végzők elől is!

Összességében elégedettek lehetünk az első futammal, tartom, hogy egy nagyon izgalmas szezon előtt állunk, amely végén egyelőre megtippelni is felesleges, hogy ki lesz a világbajnok.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr484325474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása