HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.04.16. 09:50 csakazeto

A kínai futam - körönkénti vélemények

 

 

Elektronikus sajtótörténeti csemegét kínálunk nektek. A futam alatt real-time keletkezett kommenteket összegyűjtöttük és időrendi sorrendbe állítva, kommentelők szerinti színkóddal ellátva tálaljuk!

Rajt előtt:

 

Csakazeto: Félek Button miatt. Kobayashitól, mert buta és Webbertől is, mert hülye.

Dossza: Csak jöjjön el rendben a két Merci!

StuUngar: Nagyon remélem, hogy elől nem lesz gond, Kobayasitól félek, Hamilton remélem kapkodni fog.

PolarbeaR: Oké, ott van az a két Merci, de lássuk csak, mit tud a lőtávolságba került Raikkönen!

vzsot: Na, Kobajasi kit fog megölni? Ha Schumi nem jön el, nagyon nehéz lesz.

 

1. kör: Nagyon jó, de kezd leszakadni Button.   De szép rajt Nico-tól, Jensontól és Lewis-tól! Seb mit csinál?! Webbert simán megelőzi az angyalarcú -> WTF?!  Rendben, kiegyezek a rajttal.  Eddig nem rossz.

3. kör: ez a szmog/köd/pára roppant bosszantó!

5. kör: Di Resta láthatóan gyorsabb, mint Seb - nem hiába, abban is Merci motor van :)  Vettel alszik?   Elöl sűrűsödés, Vettel beragadt - egyelőre minden szép és jó.

7. kör: Azt hittem előzéshegyek lesznek a DRS miatt, de eddig csend viszonylag.

8. kör: Button nem tud tempót menni Schumi miatt.  Schumi okosan tartja a többieket   Raikönnen kicsit megtréfálhatná Buttont.

9. kör: jó kis móka a 2. helyért, ez tetszik

10. kör: Nem szeretem, amikor Kimi ennyire közel van.

11. kör: Kimi - Lewis páros bemutató a box-ban - faja. Kimi - Webber csata: a Jégember nem felejtett el vezetni! Raikönnen ebből jobban is kijöhetett volna...  Ez a Raikkönen-Hamilton helycsere egész tetszetős volt. Jöjjenek már a Mercik, boxban előzik őket, ha nem!

13. kör: Azt hittem, hogy Button fogja megszívni a kerékcserét.

14. kör: b*ssza meg, ilyen nincs!!! Már megint Schumi húzta a rövidebbet, inkább visszaalszom...  Életemben talán először most őszintén sajnálom Schumachert.  Hátbazzeg. Pedig a dobogó talán befért volna. (A Mezei Dánieles poszt miatt itt keltem fel és másztam el a laptopért.)

17. kör: Massa vezet! Még jó, hogy idén nem írogatják ki a képernyő alján az aktuális helyzetből adott előrejelzést a pontverseny futam utáni állására.

18. kör: Ki az a Massa és ki az a Perez?

24. kör: A Massa Hamilton páros újra "együtt".

25. kör: miért nem jön ki a Nico?!

30. kör: nahát, ki gondolta volna, hogy a Ferrari valaha is arra utasítja Massát, hogy engedje el Alonsot - ilyen soha nem történt még...  Határozottan kezd idegesíteni Mezei Dániel!  Szánalmas Ferrari-szituáció - Massa végre Alonso előtt, de csak mert épp erősen feltartja  Ezért nem büntetnek már?

31. kör: Jöjjön már ki Rosberg!

32. kör: Remélem nem butázza el a Merci, Rosbergnek ki kell jönnie!

34. kör: Tarts ki Perez! merész legény ez a Webber.

35. kör: Perez túl lassú vagy, menj onnan!  Bravó Perez!  Perez egymás után kétszer, majd kisebb szünet után harmadszor is odafüstöl a sonkának - hm, talán nem is lenne rossz stratégia ez a látáskorlátozós verzió.

36. kör: Kezdem unni a McLareneket, búcsúzhatna valamelyik.

37. kör: Webber megnyomta a KITT turbo boast gombot :)  Nur fliegen ist schöner!  Webber megint a Red Bull Air Race-re gyakorol.  Webbernek ez széria?

38. kör: Massa egy egész tömeget vezet...pontosabban, feltart.

40. kör: Azt a k.rva életbe!!!!!!!   Nem hiszem el, hogy a McLarennél valakinek mindig el kell cseszni a kiállását!!!  Éljenek a McLarenes szerelők :)  Neeeeeeeeeeeeeee  No, akkor ezt be is húzta Nick Carter!

43. kör: Maldonado oktatja kicsit Alonsot.

46. kör: Grosjean, Maldonado, Perez és a többiek, végre szórakozom.

49. kör: de k*rva jó lett a végére a futam (bár előtte sem volt rossz), mókás futkározás a 2. helyért. De sajnos Kimi gyalogol hátrafelé... :(  Vettel :), Raikönnen :(  Raikkönen lecsúszása nagyon dislike. :(

52. kör: Na végre. Azzal nyugtatom magam, hogy a hiba nélkül is csak 2. lett volna Button.  Csak most kaptam észbe, hogy Vettel ennyire előre került. De máris jobb, hála Button-nak. :)

56. kör: Sajnálom, hogy Vettel nem bírta ki..  Végre Webbertől is megkapta Vettel. Gyönyörű végeredmény!

Cél:

Nagyon mérges vagyok, de a végén még örülhetek az eredménynek...

Mennyire gyönyörű eredmény!!!! Ha még a Schumi is ott lett volna a dobogón, akkor  tényleg 150%-os futamnak minősíteném, így marad csak 120%.

Szimpatikus, hogy Schumi őszintén tud örülni.

A trófea bűn ronda, de a pódiumon végre mindenki boldog. 

Már meglenne az év versenye? Nagyon jó volt! 3 verseny 3 csapat nyert, kettő másiknak is van esélye, RBR tuti nyerni fog még, Lotus sem kizárt. Marhajó mezőny, zseniális versenyzők, jöjjön már a következő futam!

1 komment

Címkék: mercedes schumacher perez minden rosberg mclaren button hamilton alonso raikkonen vettel futam kerékcsere


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr424441097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VajdaKriszti 2012.04.16. 10:03:27

Viccesek a kommentek, kicsit nehéz követni. A 40. körös kommentek egy részével teljesen egyetértek, ott pattantam én is fel. Szerintem Vettel teljesítménye elég szép, középmezőnyből rajtolva, szépen, nyugodtan majdnem behozta másodiknak. Mondjuk, örülök, hogy a gumik nem bírták már, és Button jött be, de Hamiltont tarthatta volna. Ettől még egy izgalmas futam volt.
süti beállítások módosítása