HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.05.13. 16:05 csakazeto

Barcelona - körönként

Rajt előtt:

Csakazeto: Az időmérőt követően csalódott vagyok és a futammal kapcsolatban sincsenek jó érzéseim.

Dossza: Lewis, vegyél revansot! Remélem nem bénulják el a kevésbé rutinosak elöl. A két Renault meg nyomja le az Angyalarcút!

vzsot: Nahajrá, izgalmas rajtrács.

StuUngar: Remélem Alonso nem áll az élre a rajt után, Hamiltonra kíváncsi vagyok, hogy mennyire húzták fel, jó rajt lesz, Raikönnen húzhatna egy váratlant.

PolarbeaR: Hamiltont sajnálom, ettől függetlenül pikáns a kezdő összetétel, Kiminek drukkolok nagyon, Maldonadóra meg kíváncsi vagyok

Rajt: Na b*ssza meg... Nico, ez viszont szép volt!Na bazz, Alonso elől..

1. kör: Perez nem hagyott túl sok gumit azon a felnin, viszont milyen szépen fogta meg kétszer is a kitörő autót!Azt hittem, örülni fogok Alonso elsőségének – de most valahogy mégse, ijesztő

2. kör: Massa meg mit reggelizett? O_o

3. kör: Webber nem tud elmenni Massa mellett?! Na ne mááááá! Hol a DRS? Előzéseket!A Massa-Webber páros nem rossz.

4. kör: Nem tetszik ez az egész nekem, hol van pl. a Renault-k sebessége?

6.kör: Remélem Alonso nem tud elhúzni, egyébként jó kis csaták alakulhatnak ki.

7. kör: Itt az első kerékcsere, nocsaaak kissé korai.

8. kör: Arra lettem figyelmes, hogy unatkozok. Schumit is be kellett volna hozni, nagyon csúszkál.Gyors kerékcserék.

9. kör: Feltűnően sokan füstölögnek ma...

10. kör: Végre egy rendes kiállás a McLarennél (Jenson)!

12. kör: Pásztor kiállt, így meglehet a Lonzó, csak tököljön a Ferrari! szép kis vonat pontszerző helyeken, itt még bármi lehet

13. kör: A k*rva életbe!!!! De a lassítást visszanézve egyértelműen Schumi hibája volt.  Ilyen nincsen azért volt ott irányváltás, de Schumi nagyon sietett...Most ez Schumi hibája, kapkodott.Óhh szegény öreg Schumacher már megint megszívta – szerintem nem akar kavicsos tengerparton nyaralni

16. kör: Na jól van, a szokásos McLaren box-hiba is kipipálva. Grosjean milyen simán ment el Nico mellett?!Pedig most nem fizettem le egyik szerelőt sem :) Grosjean-nak úgy tűnik, jót tett, hogy megszabadult egy darabkától

17. kör: Totál hülyeségeket ír ki a feliratozó kompjúter. Milyen szép vonat állt itt össze, kérem :) Webberrel valami nem stimmel, simán lépnek el mellette.Mezei D. és a számítógép versenyeznek ki a hülyébb. Most erős x.

19. kör: Kicsit szürkül a verseny. Vajon mit hoz a B, mint Button-terv?

20. kör: GO Maldonado! Végre az elejét is látjuk.

22. kör: Schumi nyilatkozik az RTL riporterének: meg van róla győződve, hogy Senna volt a hibás - nincs igaza. Hamilton mit csinál még mindig Massa mögött?

25. kör: Az előbb bejött a korábbi csere, köridőket nézegetve most is be fog, friss gumin 1 mpvel gyorsabbak.

26. Kör: Meg is lesz! Szektoronként 1 mp-t ver a Ferrarira, így tovább! 

27. kör: A végén még Maldonaldónak kell szurkolnom, Button szürke teljesítményt nyújt, de a többiek sem csillognak. MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Lewis, te meg nyomd már le a pösze brazilt!!!A Ferrari szépen átaludta, amíg Maldonado futott két gyors kört. Hahahaha, ez gyönyörű ! (Igen, legszebb öröm a káröröm)

28. kör: Kiminek úgy érzem, elszúrták a boxtaktikáját...

29. kör: Nice egyre lassabb, nagyszerű...

34. kör: Már csak ez hiányzott. Kobayashi lenyomta Buttont, nagyon lassúak a McLarenek. Kobajasi iz bekk! Ha előzésről van szó, ő a mezőny egyik legjobbja. Button egész hétvégén alszik?Kobayashi nem viccel, Button csak pislogott szerintem.

39. kör: Felébredtem - Vettel Button elé került, ez gyász.

40. kör: Ez szép volt Hamitól!

41. kör: Jenson, ezt nagyon elbénáztad!!!

42. kör: Csodálatos, Massát is alig bírjuk lehagyni, pedig friss a gumi. Naneee nem igaz, hogy ez a két idióta nem veszi észre, hogy vagy 3 mp-t bukott a boxban. Csak meglesz így is...

43. kör: A Red Bulloknak nagy az orrkúp-fogyasztása.A RB tesztel vagy mi?

46. kör: Kimi, húzzál onnan!

47. kör: Kimi, tarts ki ott!

51. kör: Ha most a Williamsnek szurkolnék, akkor egész izgalmas is lehetne. Bár Alonso ellen szurkolni is izgalmas. Hajrá Pásztor!

58. kör: Izgi, izgi az eleje, de Kimi miért van olyan messze?

61. kör: Kobayashi nem ideges típus. Szép volt!

?63. kör: A Button előtt haladók csatáznak a 7-ik helyért. Konkrétan Hamilton, aki az utolsó helyről indult és Vettel, aki már egy áthajtásos büntetésen is túl van. Bravó Button, te még ebből is kimaradsz... :( Tarts ki, tarts ki, tarts ki, Hami!

65. kör: Seb egészen belejött az előzésbe, kár hogy a Merci motoros autók látják ennek kárát.  Nyomjadkimi! Nagyon nagy időket megy, de nem lesz meg :( Kimi, Kimi gyerünk, Alonso fogható!

 

Cél:

Pásztor ügyes volt. A Lotusok is jók voltak, gratula. A második helyre becsúszott egy rohadék. Külön gratulálok a McLarennek, stabilan szarok voltak. És a Mercedes? Ugyan már... Most már igazán nyerhetne Kimi is.

Nagyon nagy gratula Pastornak, igazán hideg fejjel nyomta végig a futamot úgy, hogy egy paripát látott végig maga mögött - aki ráadásul egy Ferrariban ült. Gyönyörű eddig ez az év: 5 futam, 5 különböző győztes pilóta és csapat. Kimi szokás szerint szétrobban az örömtől. Kár, hogy nem volt még 2-3 kör, megette volna a spanyol huszárt. Monacoban jöhetne egy Lotus győzelem Kimivel, hogy teljes legyen a sorminta! Maga a futam nem volt olyan nagy durranás, de ezt Barcelonában már megszokhattuk. A dobogón szép látvány volt, ahogyan a vállukra vették Pastort.

Ki fogadott rá csütörtökön? Vendégem egy sörre! Imádom ezt a szezont! Monacot ki nyeri? Kobajasi? Raikkönen? Grosjean? Mindegy csak ne az eddigi 5 győztes :)

Nem volt rossz futam, a közvetítést most sem minősíteném.. Néha úgy érzem mintha szórakoznának velünk, körbeadogatják az első helyet, de jó ez így, nagyon kell becsülni a 2., 3., 4. helyeket is. Maldonadonak gratula, szép ajándék Sir Frank Williamsnek, Massából nagyon elegem van, Webber és Button eredménye kedvemre való, Vettelben ma talán ennyi volt. Raikönnennek kívánom a Monacoi 1. helyet.

Örülök annak, hogy megint újonc rajtgyőztes született! Barcelona a kedvenc városom, a pálya sajnos nem annyira támogatja a heves izgalmak átélését, de azért jó volt ez és már hiányzott a futam, mint egy falat kenyér. A verseny utáni interjúnál tűnt csak fel, hogy Alonso és Maldonado szemöldök-ikertesók. +1 élmény: a BBC adásának végén pillantottam meg Coulthard-ot rózsaszín ingben, fehér feszülős nadrágban, szolis (vagy csak napbarnította) bőrrel, kiverte a biztosítékot!

 

Szólj hozzá!

Címkék: lotus williams mclaren button hamilton alonso kimi pastor maldonaldo


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr914506081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása