HTML

4 kerékvető

Forma-1, ahogy mi látjuk. Szubjektív lesz, előre szóltunk. Négyen írjuk a posztokat, elvileg kevés dologban értünk egyet és ez így lesz jó.

Utolsó kommentek

  • csakazeto: @vzsot: ez nagyon fáj, de sajnos igaz lehet. (2012.06.11. 09:28) Figyelj csak Button!
  • PolarbeaR: Na ne, ez ugye Photoshop?? :D (2012.04.23. 01:34) Elnézést kérek.. :)
  • VajdaKriszti: Na, azert ez kicsit sok! Button tenyleg jol nez ki, es o is van elol, ezt ne hagyjuk figyelmen kivul. Szerintem jelzeserteke van! :) (2012.04.21. 21:44) Elnézést kérek.. :)
  • csakazeto: Örömmel jelentem, hogy végül sikerült egy szerkesztőségi gyűlést tartanunk. (2012.04.21. 19:41) Lássuk be, hogy nehéz ügy ez.
  • csakazeto: De jól néz ki Button. Mellette pedig az örökbe fogadott fia. (2012.04.21. 19:38) Elnézést kérek.. :)
  • Utolsó 20

Őket ajánljuk

Címkék

20 olvasó (1) alonso (9) balhé (1) barom (1) basszameg (1) bemutatkozás (3) briatore (1) button (15) Button (1) charlie (1) csapatok (1) di resta (1) dossza (4) eső (2) ferrari (4) flavio (1) forma 1 (3) futam (4) grosjean (2) haldoklik (1) hamilton (12) heidfeld (1) hírek (1) intro (1) kerékcsere (1) kimi (2) kína (1) kisasszonyok (1) kutya (1) lotus (2) maláj (1) malajzia (2) maldonaldo (1) mansell (1) massa (3) mclaren (12) meleg (1) mercedes (7) messi (1) minden (1) montoya (1) műbalhé (1) nagy király (1) nehéz (1) női versenyző (1) no komment (1) pastor (1) péntek (1) perez (2) raikkonen (6) rbr (3) rosberg (6) schumacher (9) szabadedzés (1) üzemanyag (1) válság (1) vettel (10) vicc (1) világbajnok (1) webber (3) williams (1)

2012.04.24. 11:35 csakazeto

A sivatagi futam - körönkénti vélemények

Rajt előtt:

csakezeto: Ma dobogó lesz Buttonnak!

PolarbeaR: Vettel mögött jó sokan vannak, valaki csak megeszi reggelire.

0.vzsot: Lesz rajtbaleset. Rég volt, csak MSC ússza meg onnan hátulról...

StuUngar: Vettel eljön, mögötte várom már nagyon a törött Mclareneket :)

Dossza: Schumi még -5 hely, remek... -> remélem rendet rak hátul. Elöl izgi lesz a McLaren - RBR szendvics. Egyedül Kobayashi jön el közepes gumin -> megéri?

1. kör: Button elszúrta, ettől féltem, mert egy csomóan elékerülnek. Tévedtem. Nem értem miért nem. MSC Caterhemmel baszakszik, nem így reméltem. Vettel micsinááál? Vettel szépen eljött, Grosjean óriásit rajtolt, a Mercedeseknek volt már jobb rajtja is.. Jenson, Nico ez mi volt?! Grosjean és Kimi is szépet rajtolt, sajnos a két Ferrari is. Seb hogy tud már most így ellépni?!

2. kör: Schumi elől takarítanak, ez tetszik. Kovalainennel mi történt?

3. kör: Massa Raikkönent előzi...csúúnya. Massa éledezik, de szerintem ez csak pillanatnyi elmezavar.

5. kör: A Lotusok sugárhajtóművel mennek? Csak kapkodom a fejem ide-oda. Kimi hogy lenyomta Massát, muhahaha.

7. kör: Úgy látszik, ezen a futamon a Lotus az új McLaren/Mercedes.  GRO2. Nem rossz. Mikor töri össze magát? Vagy ezúttal befejezi? Menő Lotus verseny lenne. A Lotusok simán előzik a McLareneket - StuUngar meg ne szólalj! :)

8. kör: Gumipara már most?! És mitől ilyen gyorsak a Lotusok???

9. kör: Kibírnak 20-at a lágyak? Muhaha. MSC 12, nem rossz. Maldonado viszont előtte, ez főbasz. Indul a gumi-keringő.

10. kör: Újabb fejezet a rejtélyes McLaren-es kerékcserék történetéből... Ez már vicc. Legalább Ádám vigyorog. Lassan be kell vallanom, hogy én pénzelem némelyik Mclaren szerelőt! :D Kifejezetten jó a futam. MI VAN MÁÁÁÁÁÁRRRRRR??????!!!!!! -> a McLaren szerelőit el kellene küldeni a "Hogyan ne b*sszuk el a saját versenyzőnk futamát?" tréningre... A Nico - Lewis párharc tetszik -> nem kell ezen az égvilágon semmit sem vizsgálni.

12. kör: Ez nehéz verseny lesz, de legalább Alonsot megelőztük. Kimi mindenki elé ugrott és lágyat kapott.

16. kör: Mintha most kicsit megnyugodnának a kedélyek.

18. kör: A Hamilton-féle B-terv remélem, igazából valami olyan csodafegyvert takar, amivel megtisztítja maga előtt az utat néhány oda nem illő elemtől

19. kör: Aki még egyszer hisztizik a cikázás miatt, nem szurkolok neki többet.

21. kör: Hárman egymás mellett is el lehet férni – szeretem az ilyen "ki nevet a végén" játékokat :) Az előző futam csak egy fellálngolás volt a Mercinél? A Lotus előtt le a kalappal! Vettel szépen halad. Di Resta mekkorát húzott :)

23. kör: El se hiszem ezt a hibamentes cserét. Kicsit belegabalyodtam a gumitaktikákba :)

24. kör: Lotus dominancia, erre nem számítottam. Button, kérlek, nyomjad már neki ba.zdmeg! Lewis szerelői vajon mennyi pénzt kapnak - a többi csapattól?!

25. kör:   A homok Rosberggel van Elkaszálják vagy nem? Mindenkit berak a homokozóba...  Nico szeret homokozni és mindig talál magának társat :)

27. kör: Jujjj, jujjj bántották szegény kicsi férgecskét, brühühühü - ne siránkozz, inkább vezess!

29. kör: Lassan mutathatnák már, mi történik vajon az elején...nehogy lemaradjunk egy nagy eseményről. :) Remélem Rosberget nem szórják meg büntetésekkel a futam után. Vettel-Raikönnen párharcra kíváncsi vagyok.

32. kör: na ezt kellene büntetni!!! - ja, elnézést ez egy Ferrari volt, nincs az az isten, hogy büntit kapjon...

34. kör: Gyerünk Kimi, most megfoghatod!

38. kör: Furcsa, hogy nem volt még boxbaleset a piros lámpás belerohanás óta, nagyon gyakran ilyen bátrak, Perez most oda-vissza megkapta...

39. kör: Chico most valószínűleg nem örül annyira, hogy ennyi világbajnok van a mezőnyben :)

43. kör: Vettel azt hiszem, eldöntötte. Di Resta az 5. helyen, ez milyen szép. Jelenleg ő a legjobb Merci motoros pitóla - ez már kevésbé szép

45. kör: El kellett vinnem Lillát egy buliba, ezért most semmit sem értek. Hogy került Rosberg Button elé?

47. kör: Unom.

49. kör: Szépen fogynak a körök, de kicsit lapos lett a buli.

51. kör: Di Resta, tartsd még fel Rosberget légyszi!

54. kör: Rosberg már nem lesz meg. Várjál csak, egy defekt. Na ne, basszameg, ezt nem hiszem el!!!!!! Szerencsééééétleeeeeen. BASSSZAMEG!!!! Ilyen tényleg nincs. StuUngar te raktál oda valamit, amitől defektet kapott?!Katasztrófa...

56. kör: Ha ez focimeccs lenne, akkor már elindulnék haza és közben kukákat borogatnék. Rendkívül csalódott vagyok, mert ez egy kalap szar volt. Gratulálok Vettelnek és a Lotusoknak! Elnézést, ez a katasztrófa. Ez még pont hiányzott... StuUngar nem dörzsöli a tenyerét!

Cél:

No fucking komment!!!

Csak a Lotusosok miatt nem vagyok csalódott, nagyon jól áll nekik a dobogó. Egy győzelmet Vetteltől sem sajnálok, de maradjunk is ennyiben. A pontverseny állása viszont határozottan unszimpatikus lett.

Ilyen szoros mezőnyben baromi unalmas futamot sikerült összehozni egy jó pályán, lehet van valami abban, amit MSC mond, hogy mindenki a gumikra vigyáz, nem mennek normálisan. Vettel is amikor kellett, gyorsult 1 mp-t aztán vissza... Vettel győzelmének örülök, visszatért a RBR is a meccsbe, nagyon is ott a Lotus, VB még mindig rohadt szoros, jó lesz ez. McLarenek Ferrarivá süllyedtek, elsősorban a boxhibák miatt. Szörnyű, hogy megint 3 hetet kell várni... Remélem egyik csapat sem hoz Barcelonába túl jó fejlesztéseket és marad ez a kiszámíthatatlanság.

Az első hárommal kiegyezek, Webber nem érdekel, Rosberg ötödik helye végeredményben rendben van, Schumacher egy pontja.. hát, mindegy, ez az időmérőn elment már. Ferrari ugyancsak nem izgat, a Mclareneknek köszönöm a részvételt.A VB állásával egyelőre nem érdemes foglalkozni, bár Vettel első helye azért szívmelengető

Bravo Seb!!! -> ennyire nincs benne benzin? BRAVO Kimi és Grosjean!!! Az első 4 helyen Renault motoros autó, ez kétségbeejtő. A box kijáratánál nem kell fizetni a parkolásért, ezért áll meg mindenki ott? Schumi csak talált egy pontot, a semminél több, de most már ráférne egy problémamentes futam. 4 futam, 4 győztes, 4 vezető pilóta az összetettben, ez tényleg jó idénynek ígérkezik. A dobogón Kimi szokás szerint szétrobban a boldogságtól és előbb iszik, aztán locsol.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mercedes schumacher lotus rosberg button vettel basszameg kimi no komment grosjean di resta


A bejegyzés trackback címe:

https://4kerekveto.blog.hu/api/trackback/id/tr384466635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása